Идеята за мандатност на кметовете е абсурдна. Те имат мандат

...
 
Идеята за мандатност на кметовете е абсурдна. Те имат мандат
Коментари Харесай

Нено Димов: Идеята за мандатност на кметовете е абсурдна

 

„ Идеята за мандатност на кметовете е неуместна. Те имат мандат – 4 години. След това жителите вземат решение дали да ги изберат още веднъж, или не. Това разяснява в ефира на  bTV бившият екоминистър Нено Димов.

Според него, кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на столицата не е дясна. А лъч светлина в тази посока е номинацията на проф. Вили Лилков.

„ Повече от 12 години България и Румъния извършват всички критерии за Шенген и се намират водачи, които поради тяснопартийните си ползи не ни позволяват. Това е извънредно незаслужено. Изброих огромна поредност от двойни стандарти, които ни се постановат непрестанно “, добави той.

„ Свободното придвижване на артикули, услуги и капитали е пиедестал на Европейски Съюз и ни се поставя от началото на участието ни в Европейски Съюз. В момента българските жители не пътуват свободно, за разлика от холандците. Проблемът е непрекъснатият двоен стандарт, който се наложи и с пакета „ Мобилност “, методът, по който Хърватия бе призната, а Румъния и България – не “, добави той.

„ Корупцията няма отношение към свободното пътешестване на българските жители в Европа “, разяснява още Димов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР